Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-12-18<br> Jag vet att det här är en du...tycker..om..."min dummer".p.s spela vår låt


Jag älskar dina tårar


Jag älskar ditt leende
Även om jag vet att dina tårar
Vilar bakom dem också
Men jag älskar ditt leende
Älskar hur du kramar om
Med värme inom mig
Jag älskar dina ögon
Som du sa
"Ser bortom tid och rum"


Å ja det är sant
Du hör vad jag vill säga
Utan att jag behöver öppna min mun
Du vet vad jag tänker
Utan att jag hinner tänka det 


Du kan mina meningar
Som om de vore dina
Och jag känner vad du känner
Precis som våra hjärtan
Levde i symbios
Med samma rytm
Samma flås


Men älskling förlåt mig nu
För att… jag älskar dina tårar
Jag vet att ditt liv
Har varit tufft

Jag vet att du har gått igenom mycket
Som inte ens jag kan förstå
Men jag försöker bäst
Genom att andas tillsammans med dig
Och ändå ville du att jag inte skulle se dem
Dina tårar…


Du vände dig om,
Du sa att jag inte fick se dig nu

Jag frågade varför?
Och du svarade:
"För att jag gråter"
Men jag kramade om dig
Med ett leende jag bar tack vare dig
Och vände dig om
Och sa: "Vet du varför jag gillar dom där tårarna?"
Nej, sa du och harklade dig lite
Jag strök med min hand
Och torkade med tummen över dina kinder
Smekte lätt dina tårar
Och sa
"För dom kommer från ditt hjärta…"


Du pausade och sken upp igen
Och svarade på ditt vanliga sätt
"Ja, det kan du ta och skriva upp!"
Ja, älskling

Det var vad jag gjorde




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-16 10:49



Bookmark and Share


  vintervind
Riktigt fint skrivet. Känns ärligt.
2014-02-16

    ej medlem längre
Sååå vackert

Sann kärlek, detta..
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP