Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009-04-05




Fönstret på glänt

Med fönstret på glänt
Mitt mot söder
Ditt mot norr

Blickar över himlavalvet
Och vi möts halvvägs
Där våra blickar seglar
Längs ett stjärnfall
Och önskan förenas
I ett ögonblick
Och vi vet
Att natten är vår
Den är Din
Och min

Vi gungar på vågorna
Vi känner dom skvalpa
Inom oss
Och utom oss
Tillsammans är vi

Och vi pratar i sömnen
Med varandra
Små kyssande smekningar
Små strykningar upp och ner
Som kittlar drömmen

Jag viskar små ord
Som penslas längs din ryggrad
Och du sover lätt
Med ett leende på läpparna
För du vet att
Vi Är tillsammans
Och du läser orden
I ditt hjärtas spegel
Där jag andas en varm bris nu
höööööö...

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-22 09:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert!
2011-09-23

    Birgersdotter VIP
Underbart vackert skriven
2011-09-22

    ej medlem längre
En av de mest sensuella och njutningsfulla texter jag läst.

Bokmärks omedelbart
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP