Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eg.bild




lämnas med rek på posten.

 

 

rädd

krypande mot bakgrund

fästad 

tuggummitöjd

lämnad

 

Och sedan stadsljud

sirener trampsteg skratt

skall från vilsen hund

 

där du andas

 

Dag, blekgrå, immad.

skyttlad.

 

 

Ljud igen, små

 

och detta eviga blinkande

som ögon mot sol slokande.

 

droppar.

 

Smäll från brevinkast

bevis på liv

 

och de avtagande ljuden från




Fri vers av Yrre VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 21:12



Bookmark and Share


  ULJO
Starkskildring som är klart läsvärd
2011-09-14

  objekt3
Bra ordkunskap haltande form Tack /O
2011-09-13

  Linda CH VIP
Den var sorglig! För mig handlar den om total ensamhet. Starkt skildrat!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP