Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnens hundring

 

Räkna till hundra

de kan den mannen

den gode Björnen

Tor

 

Lockar oss till leende

oss alla hundra

den sprudlande

glada Tor.




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-15 02:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, det är skönt att han finns, vill och orkar ge en hjälpsam hand. Han kan, han!
2011-09-15

    ej medlem längre
Trevlig hyllning till en glädjespridare!
2011-09-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hehe!

Den var skojig!

Och, nja, jag delegerar räkneriet till datorn... :)
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP