Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack kära du.

 

 

Tack kära du

men jag behöver inte dig

nu.

 

De dagar då jag grät

rann tårarna ner

utan ett stöd.

 

De dagar då jag

sjönk ner till botten

lyfte du aldrig upp mig.

 

Tack kära du

men jag har klarat av alla hinder

så ta och gå nu.

 




Fri vers av Manal
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-01-09 00:29



Bookmark and Share


  Dilsewat
Starkt!!!
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal