Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010-05-22




Mitt svar på ditt allt i allo

Ja, du är mitt allt i allo
Söt, salt, sur och go
Mitt favoritgodis att ...
Min egen kloka uggla
(utan glasögon men med läsglasögon)
Som hoar i nattens tysta vrå
När i sängen inte får vila då
Ja, du är min dröm
Du är allt mina ögon
Drömt att skåda
Du är motivet mina händer
Längtat att måla
Du har färgen, formen och duken
I din själstavla
Ett verk jag vill signera
Med mitt hjärta


Ja, du är mitt ljus
Som lyser upp min stig
Ser till att jag inte snubblar
Även om jag redan har snubblat
Trillat ner i djupet av röda bläcket
Impregnerat på pergament
Och blandat in mina färger i dina
Älskling grrrrrrrrrrrrrr
Ja, du vet vem du Är
Ja, jag känner dig så väl
Jag vet att du föredrar svenska ;)
Men behöver jag översätta?
L.o.v.e
Vi är kärleksband
Två hjärtan som satts i ...
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om kärlekens starka kraft
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP