Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epic.

 

 

Hållen i en hand, brunt, blött. Endast svagt skiftande av bortglömd färg längs ådrorna. Vilande, döende. Struken med ett kallt finger, ihåg kommen,

med en handrörelse så dalar det lite vingligt av vinden,

för att helt och hållet försvinna, begravd bland alla andra på marken.

 

Jag önskar du fått lite sol.

 

Att du fått brinna i solsken, spraka, förundra men, livet är inte alltid så.

ibland är det blött, kallt, förtvivlat. Sparsmakat.

 

 

 

Jag får vara min egen sol.

min egen resa till regnbågar och jag

får vända vinden ryggen och regnen och låta min själ spraka

som ett norrskensspel om vintern.

Sedan kommer det varma till mig och jag ska brista,

gro, blomma

 

och dö igen.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-23 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är så helt fantastiskt!!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP