Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrländsk bonn limmerick.

 

 

Tio höns på en gård i Mellansvartbäck

ville tuppen förpassa uti en säck

han va ju en lat en

som bara åt å sen

var tuppfjätet alldeles puts väck.




Bunden vers (Limerick) av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:-D
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP