Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var

 

 

Ljuden,

jag tänkte på dem

 

små

enkla

 

en höstag i September.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP