Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om du alltid kunde höra mig

 

alla de allra mjukaste orden
vill jag lägga på din kudde
alla de allra vackraste orden
vill jag lägga på din frukostbricka
alla de allra snyggaste orden
vill jag lägga vid din grammofon

alla de allra rundaste orden
vill jag lägga under ditt täcke




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-28 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
doftar romantik och förälskelse fint
2020-03-25

  Hans Christian
"alla de allra rundaste orden
vill jag lägga under ditt täcke"

Nämen - så rart. Ler stort!

Tack!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP