Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparderna jamar natt

 

saknade avtryck

 

vittnar
spår i snön som inte fallit

än, finns tid för kurande
kurrande,
gömda från de andra
inneslutna i varandra
åter,

 

vit, saknar sina fläckar
svart, ger dem åter

 

avtryck

 

snön faller genom natten




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-01 00:00



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Stark, vacker. En njutning att läsa!
2011-11-01

  wildah
Den här tyckte jag mycket om!
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP