Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maieutik – konsten att förlösa

 

Det skaver och ger mig ingen ro.

Vad är då meningen med livet?

Vem är jag bortom alla föreställningar?

Vad vill jag leva och dö för?

 

Spadtag efter spadtag vill jag att du ska hjälpa mig att hitta min sanning.

Jag lär mig sakta sakta i små små steg att leva mitt liv med innerlighet. Att ta mig själv på allvar och vakna varje dag med mening och innehåll. Att se verkligheten med ömsinta ögon. Träda fram, visa mig, våga existera.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 09:13



Bookmark and Share


  aol
gillas
2011-10-01

  wildah
Du skriver fina texter, även denna!
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP