Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tyst förlåt

 

säger ett tyst förlåt, förlåt min
oro, min längtan, min otålighet,
säger stå ut, en liten stund
håll mig, tro
mig, när jag säger
förlåt, min oro, min
galenskap,

kyss mig, bort från
oro, stunder av regn, dagar av ödslighet
vänta
längta
som jag

förlåt, min
oro




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilket skönt tempo i den här! stämmer perfekt med innehållet. kalas!
2011-10-04

  wildah
Tycker om din text!
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP