Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparderna gäspar in lättja i dagen

 

små liggropar

 

skvallrar
täta kroppar sökande närhet

 

ännu varma, lever för
nästa
minut, natt, att
gömma sig, långt från alla andra
bullra, kullra,
liggrop

 

att värma sin kropp
mot en annan kropp

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP