Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

superlativen är slut

 

superlativen är slut
alla liknelser med daggvåta blad
och silverfärgade nätter, tunna
trådar lindade runt åtrådda
kroppar, silkeslen hud, mjuka
våtmarker
är hopplöst underdimensionerade
när jag vill säga
dig
vad du är för mig




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håhå, det där känner jag igen på pricken! när ingenting räcker... du har mixat ihop orden fint!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP