Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparderna vandrar över berget ~ nu vänder de hem till Himalaya, snöns boning

 

jag doppar mina händer
i den gyllene floden, längtar
rening, längtar lättnad,
bördorna skär sår

jag börjar min vandring
genom skog, över fälten,
upp över bergen och stannar
inte förrän himlen
stöter emot bergstopparna

luften är klar
tunn
befriande, från
gammalt

 

nytt

 

jag vilar i stillheten




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-03 18:11



Bookmark and Share


  Nina V A
Denna packning som tynger och faktiskt förtar vår fulla kapacitet och hur vi längtar upp till "ytan" där luften förlöser... gillar stillheten, håller med om den andliga känslan... bilden går utanför sin ram och det är inspirerande blickar.
2011-10-08

  Ordregnspoeten
Andlig och vacker dikt. Intressant och berättande om något viktigt.
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP