Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taskigt relä

 

alltigenom för mycket, eller
för lite. intensiv eller lågmäld,
manisk eller depressiv. allt igenom
en brusten fördämning, luckor
öppnade. så häftigt att de
trasades sönder. kan inte stängas
längre

börjar lägga sandsäckar




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP