Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omfamnar och säger; kom

 

den tiden kommer
när himlen får en annan ton
molnen skingrar sig
och jag kan se den strimma
som blänker till i mitt öga

minuterna

blir timmar

dagar

år

av längtan

lägger sig mot mitt bröst
lutar sig
omfamnar
säger;

kom kära
här kan du vila
alla veckor, nätter, sekunder,
tankar
lägg all oro, i min famn
stanna kvar, sluta fly
du är du

den tiden kommer
jag ser nu hur snabbt det rör
sig
himlen flyter fram över mitt huvud

kanske just denna
dagen

är min start

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-10-04 08:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hoppas dagen kommit
2012-02-21

    Ann JM
Åh så vackert!
2011-10-30

  Ronny Berk
tycker om anslaget i den texten, redan rubriken inbjuder, tiden och längtan hand i hand...
2011-10-15

  knappen
superb
2011-10-08

  LenaJohansson VIP
jättefint...
2011-10-08

  Ordregnspoeten
Vilken underbart hoppfull dikt. Tack för att jag fick läsa den.
2011-10-04

  Yvonne Eriksdotter
ja....precis så.....
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP