Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vet

 

kanske skulle jag kunna virka två koltrastar och stoppa in i mitt hår
hänga upp några zebror på en tvättlina
fylla en termos med varm choklad
och stoppa händerna under ett duntäcke, mitt i sommaren

kanske skulle jag kunna tycka om det




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 18:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jomenvisst, det kan jag tänka- I alla fall!
2011-10-10

  Gunnar Hilén VIP
kanske
2011-10-06

  Måna N. Berger
Jag tror du skulle tycka om det, men frågan är vad zebrorna skulle tycka.. :)
Virkade koltrastar i håret vill jag också ha! Stärkta!
2011-10-05

  Catharina Edin VIP
två virkade koltrastar; den var bra!
2011-10-05

    slafs
fan (på ett bra sätt).

ja. kanske det. vem vet. tror jag skall testa. cirka nu.
2011-10-05

  filosofian
det är nog kul att göra något så speciellt. Väldigt fin och bra, läser den fler gånger och frågar mig vad den egentligen betyder.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP