Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker mig som en blomma

 

jag tänker mig som en blomma
en lupin i dikesrenen, lite dammig
lite smutsig, en sån ni vet med flera färger i samma
lite rosa, lite lila och så djupblått

jag tänker mig som en blomma
fast jag vet att det kallas ogräs i vissa kretsar
lite dammig, lite smutsig, lite nere i diket
men ändå livskraftig som få




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-05 22:00



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackert, vackert med en snudd av vemod

i dina ord utläser man även en gedigen stolthet...

applåder...
2012-01-02

  Rise Little One
Allt som finns i livet har ett eget speciellt syfte sam värde...
2011-12-31

  freathe
Klokt och tänkvärt!
2011-12-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
ogräs finns bara för den som önskar en rabatt - i det vilda fria livet, är allt fint
2011-11-09

    ej medlem längre
jag tänker mig som en lycklig blomma som får läsa dina dikter.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP