Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när smakerna närmar mig

 

du log upp min dag och flyttade
min horisont. ett steg närmare
land till mig. ett steg närmaste
ett steg minnet aldrig sviker. ett steg och;

den varma luften dallrade över
vägen genom landskapet. bergen
reste sig höga långt bort
i min nya linje där mark och himmel
möts

mitt kaffe smakade gott




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kaffe har en magisk effekt..
den bästa av jordiska drycker..
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP