Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag som aldrig rimmar..



en beröring så din

 

En beröring så lätt
nära mitt lår
en beröring så nätt
bara du får
så lätt som en fjäder
inga nitar och läder

 

En beröring så din
alldeles intill
en beröring så min
åhh vad jag vill
så varm och så ömt
men ändå så nära hjärtat gömt

 

En beröring för mig
en beröring för dig




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-10-07 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP