Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig var jag naknare än då

 

fullt påpälsad, snön
yrde
långtradarna dundrade
förbi
i hög fart

dundrade förbi
mina rosiga kinder och din djupblå blick




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 09:14



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Fin bild du målar upp

gillar ju ögonblicksskildringar

ödesmättat

fint och levande

titeln är suvären

/Gullberg
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP