Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad hösten är för mig

 

hösten är hopp, pånyttfödelse
klar och ren och lövhögar att rulla sig i
hösten är röd och brinner i mitt sinne
sjunger sånger om dagar att andas
hopp, nya blad att skriva
friska tankar och diken att kravla sig upp ur

hösten är tro, styrka
förtröstan och stillhet, levande ljus
hösten målar in nätterna i stjärnglitter
kvällarna inlindade i filtar om axlar
tro, nya skisser att rita
smekande sanningar i ömma ord

hösten är kärlek, inredda rum
delade i samförstånd
hösten är elden i mitt bröst
brinnande med stadig låga
kärlek, nya lerklumpar att forma
mjuka andetag mot hudens längtan




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ah! jag har hittat en själsfrände! och du sätter orden perfekt!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP