Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

 

 

 

 

 

Som din hand, varligt över min panna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 23:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bevärmande närhet
2011-10-18

  ULJO
Får en känsla av Per Gessle i dessa underbara ord
2011-10-13

    ej medlem längre
jesss!
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP