Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparderna gnyr skymning

 

utspridda
vilsna,

var och en
på sitt håll

sammanhållna
oknutna band

 

~



binds band för band
vävs tråd för tråd
snörs
ett liv

 

hållna samman
en för en för var-
andra

 

gnyr
in mot gryningen

 

innan

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-09 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP