Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara så

 

så smekte nordans första vind
in den vila
hon såg fram emot

kraven på glada rop
och ljumma kvällar
då allt ska hända

ett minne blott

så fanns tid för
tända ljus
och filtar över axlar

mörkret en vän

så la sig ron
till sist
kring hjärtat

som bomull
att gömma sig i

bara så

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-10 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP