Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om vi alltid varit varandras

 

där inom
under allt bråte
där
du letar dig in bland

jag

där jag längtar
söker,
gråter lyckans tårar
genom

du

där du
alltid hittar
väljer

 

vi

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-10-11 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP