Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevet till mig själv om ett år från nu

 

Hej söta!

Vad roligt att se dig så pigg och full av kraft, annat var det för ett år sen då det var rätt tunga kliv och ledsen uppsyn.

Det är så härligt att se att du lyckats med din målsättning att gå ner dina kilon, få mer ork och träna regelbundet.

Jag trodde nog det när du började, du verkade så beslutsam. Det låg nog helt rätt i tiden.

Nu när jag ser hur fina kläder du köpt dig så är det ju inte annat än att man blir lite avis.

Och att du och dottern kom iväg på fjällvandringen. Ryggen är inte ond längre och du orkar bära en ryggsäck och vandra i nästan samma takt som dottern. Härligt!!

Jag hörde att hon börjat nassa i din garderob också… ja, det är väl ett bevis på att du vågar ta ut svängarna lite. De där svarta kavajerna du hade jämt förut blev ju lite enformigt.

Och så har du ju kommit igång med firman också, det är nog en del i att du mår bättre än på länge, du vågar ta plats och det syns att din självkänsla har ökat. Jag är så glad för din skull. Söta!

 

Med kärlek

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-12 11:26



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Verkligen trevligt.
Framtidsdrömmar
på pränt.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP