Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är sagt, nu




Det hon sa


Jag kommer inte att älska någon
efter dig

Allt annat blir så smått




Övriga genrer av Sören
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-01-11 15:22



Bookmark and Share


  emla skogstroll
Finns nog inga ord som kan beskriva den känslan utom just de orden =)
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören