Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförmögen

 

inget vet jag om;

 

om innerligheten
lusten
himmelens skiftningar i dun
solrök och silvermoln

 

inget vet jag;

 

när kärlek ges av hjärtat
rosenröda ord strödda över min kudde
sensommarvinden vände i tyllgardin
smekte vinterns is mot kind
glitter i ögon blå

 

inget vet;

 

jag om

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 13:38



Bookmark and Share


  thyra
Vemodsvackra är känslorna dina ord ger. Fint!
2011-10-14

  cilax VIP
vacker vemod
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP