Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåga.





Jag hade flugit hela natten. Lekt nudda trädtoppar och sjungit stammarna fulla med styrka och delat livsvisdom.
Skiktet mellan det svurna och det önskade låg himmelsblå över mina sovande vingar.
Sen satte jag mej på tåget bredvid dej.
Vi reste till farfar
och sockret på bullarna smakade värme.










Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-14 17:15



Bookmark and Share


  Seglaren
Det är en fin dikt,
med en bra balans mellan fantasi och konkreta saker som bullar med socker på.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson