Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-10-14<br>


Omtumlad

 

Som en sliten t-shirt
Längst ner
Någonstans där på botten
I tvättkorgen
Ihopskrynklad
Bortglömd


Men längtandes

 

På att bli uppryckt
Att få en doft att
Fästas mig vid
Känna mig nystruken
Varm och go
Allt annat än mysteriumet
Borttappad strumpa


Och
Jag hade inte ens brytt mig om
Någon missfärgning
Klädnypornas hårda nypor
Någons grannes dumma lappar


Bara att få vara din

Och..
Du kom
Du såg
Och slängde in mig
Och jag
Kastas runt


Omtumlad


©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 10:13



Bookmark and Share


  Quasimodo
Gillar i känslan för "hittad", varande och närvaro från stort till smått!!
2012-01-20

    ej medlem längre
Läser den här igen...älskar den, känner hettan i dig när du ser bilderna framför dig.. som en sliten t-shirt träs du på en välvd och manlig bröstkorg, för att sedan fyllas av dess kraft och värme..
2011-11-05

    ej medlem längre
Underbar text, så ljuvligt livsbejakande och sensuell

Hoppas inte de där "Klädnypornas hårda nypor" fastnat på nåt känsligt ställe *ler*

Applåder
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP