Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där sommaren dröjer sig

 

att sitta stilla
en sommarkväll
i solens sken
vid träskets utlopp
nere vid älven på en sten

att sitta stilla
känna lugn, känna ro
en harr kniper en mygga

utan krav på
prestation

utan krav på
annat än

närvaron

att bara vara

 

en sommar
i skenet då solen
glittrar i vattnet
sent en kväll

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 17:26



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Jag gillar det med "utan krav på prestation". Det väcker tankar som jag tror är viktiga att de finns. :)
2011-10-16

  calidris
Underbart, jag känner vilan...låter som en norrländsk dröm!
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP