Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparderna trampar upp nya stigar

 

följ dina blickars smekning
längs mina linjer
kupa din hand
runt mitt bröst

känn all sårbarhet
bränna huden
i längtan

fors och eda

följ mina linjer
leta nya
under dina händer

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-19 19:08



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Smekande varsamt och elegant!
2011-12-19

  Armo
Hett! :)
2011-10-22

  Ulf D VIP
Dessa texter borde alla läsa oftare, att se leopardens amerkanska släktings spår i leran ger rysningar och gör oss ödmjukare inför det vackra i tillvaron.
2011-10-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
romantisk skönalstrad katta
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP