Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparderna är tröst

 

så många gånger jag vandrat
genom dagar
i ensamhet
genom skogar av förtröstan
gråt och stilla sorg

över

dagar förspillda likt en tappad kanna mjölk

men,
så oändligt mycket mer av trasighet

alla de stigar jag trasslat mina fötter
rötter att snubbla på
falla, genom
lager på lager på
av en aldrig sinande verklighet,
klistrad på näthinnan

aldrig levd

utom lapande i smutsen och gruskorn,

 

sol och måne, vindar från öst, vatten mot vin,

 

du vandrar vid min sida
dagar
genom eld
vatten luft

jord,

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP