Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räckte!


En kyss,JA otrohet


Du kysste en annan,och vill mig kunna förlåta
aldrig att jag gör det.

Du kysste henne,hu kunde du?

Älskar du mig inte,eller räckte jag inte till?
Berätta för mig så jag vet,eller berätta inte.

För nu spelar det ingen roll

Du har redan varit otrogen,JA en kyss är otrohet
det är slut.

Rör mig inte för jag äcklas,prata inte jag vill inte höra,
du kysste en annan det räckte!




Fri vers av Manal
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-25 21:06



Bookmark and Share


  hanouna
känner igen mig så mkt...det gör ont...fint skrivet..kram
2004-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal