Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kors i taket


jag har länge tänkt att du är en krokodil, som skall bita mina höftkammar ur led
kyssa mig kring livet och påkalla mig en ny adress

tänker att du kan sova i min säng, ligga lite under vardagsrumsbordet om kvällarna
jag spelar lp- skivor och du tycker att jag är snygg
smeker du mina vader och tjafsar lite om att jag borde raka mig
fast det är din skäggstubb som skaver hål i min hud när vi vänslas

jag har tänkt så mycket på det här att jag i svagsinta ögonblick får för mig att dina skor redan står i hallen




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-22 11:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fasen, tappade en bokstav där ; Fortfarande ska det stå, faktiskt
2011-10-23

  Carola Zettergren
Jadå, den är lika bäst forfarande!
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP