Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här kom med i tranströmmerhyllningen, lite stolt blev jag...




vattnet ligger i väntan för vintern [skrevs under alias ivraivra]

 

 

blåsvart och obändigt, lite bullrigt, oroligt
en båt tränger igenom på avstånd

över din axel ser jag hur penseln
fångar vattnets väntan
på vintern

stenar i sanden markerar mönster
drar upp nya linjer

 

den bleka morgonsolen når sin höjdpunkt




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-23 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här skulle passa i sajtens Tranströmer-hyllning.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP