Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur korsbärarna

 

det är aldrig dagar
hon ristar in i väggarna
i sal femton

det är alltid steg
efter steg hon bränner in

för dagarna slutade
för länge sedan
när hon försvann
in i en längtan
efter frihet




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-23 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP