Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frusen morgon

 

beklädda strån
isande vitt
i vinterns trädgård

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-10-25 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP