Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst visar vargen sin sida

 

ylar längs bäcken, botten flammar upp, bränner ragg, slickar saven stammens bark vid vatten som rinner ut till havs, viken som en skåra i strand
där som rav legat i årtusenden och bidat tid




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 11:32



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kärvt, men sensuellt!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP