Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror det har vingar

 

ett löv bland andra
jag tror det har vingar
se, nu flög fjäriln




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-10-25 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP