Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla låt mig stanna i min trygga värld.


Jag vill inte kliva utanför min dörr

Be mig inte att kliva utanför min dörr,
utanför min enda trygga värld.
Låt mig få sitta på mitt rum
skriva och betrakta världen från fönstret.
Snälla tvinga mig inte att ta det steget,
att gå ut i det orörda och höra en massa ljud.
Jag vill inte känna en massa blickar eller
håra någon som ropar mitt namn.
Så därför tvinga mig inte att ta det steget
för om du gör det,så komemr jag att falla ihop.
Låt mig betrakta världen från mitt fönster
det som är mitt enda skydd.




Fri vers av Manal
Läst 370 gånger
Utvald text
Publicerad 2004-07-26 00:37



Bookmark and Share


    Elin E
Känner igen det delvis.Bra beskrivning och lätt att föreställa sig.Bra skrivet!Fast du kanske ska kolla igenom stavfel en gång till så blir dikten bättre.
2004-07-31

    Agneta VIP
Ibland får man tvinga sig själv att hitta en bättre oas.. där man ändå kan delta lite mer i livet.

2004-07-26

  Hans w-art Westlund VIP
men jag rekommendera världen utanför. det finns oaser även där...
2004-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal