Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad Alla harlaldrar finnes här: http://www2.poeter.se/Las+Bok?book_id=2318


Harald





Om man ser någon flyga
i ultrarapid

så är det att veta
det känns
att se

tänker han medan han
andas in virvelvinden
efter fågelflickan


Harald är fortfarande
förundrad

och kär!




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-27 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson