Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med skrattet i halsen och rädslan överallt





Jag skrattar hysteriskt
tills halsen blir fasligt trång
och jag måste sluta
ögonen


Det är så mycket man borde
kommit över vid det här laget
Jag trodde att den Stora Rädslan
hörde barndomen till;


spöken
döden
mörker
allt
som
kan
göra
ont


Och det är så löjligt
att jag måste skratta



hahahahahahahaha
(jag är vettskrämd)
hahahahahahahaha
haha











Fri vers av Mymlan.
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-28 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.