Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är väl inte blind.

 

 

Märker du inte när jag flyger,

när mina vingar gör sig redo

att flyga upp till månen.

 

Ser du inte när mina ögon

lyser likt alla stjärnor,

då jag bländas av din skönhet.

 

Inte kan du missa

då mitt hjärta slår så högt,

för vindarna hör slagen.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-01-12 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal