Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somligt är.





Man har kanske bara en för mycket och sex för stora
centimeter samt ett hjärta som slår

(man undrar hur många år)

ett sådant hjärta lever.

Hur många slag det förmår och hur mycket blod som kommer
emellan de
litrar som aldrig syresatts

och hur många andetag det kommer att krävas, hur många
nedslag på tangenterna för att driva ångesten bort
när man vet att en levnad kan bli kort.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP