Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderar på att byta yrke, men nja, vet inte om språkpolis eller lapplisa skulle passa

 

jag blundar för alla felparkeringar, svär inte ens
tyst för mig själv, dubbelparkera bäst ni har lust,
jag kör bara förbi i innerstadsbruset. och finns det
inte en charm med att det står bilar lite huller om
buller på gatorna

då kan man nästan låtsas att man är i en
pittoresk italiensk stad




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-29 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eller på Kreta! *saknar*
2011-10-30

    ej medlem längre
Instämmer i att sista meningen är onödig ...
2011-10-29

  Lili Samuelsson VIP
och jag gillar avsaknaden av versaler och jag gillar tankegången. det jag funderar på är att lämna svaret öppet och stryka sista raden
2011-10-29

  Olliwer
Bra text , men saknar versaler. Undrar om det är medvetet.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP