Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var länge sen jag skrev denna dikt, kan möjligtvis har lagt ut den förut, minns inte riktigt.


Jag är inte blind.

 

Sitter och gråter gör hon,
men hon gör det inombords.

Ingen får se
Ingen får höra

 

Hon vill inte skämmas
och låta alla andra titta på.

Ingen får se
Ingen får höra

 

När någon frågar om hur hon mår
tar hon fram sitt finaste leende,

De tror
De ler

 

Men innerst inne vill hon dö
dö av alla sin smärta.

Ingen får veta
Ingen får hjälpa

 

Men lilla vännen,jag vet
dölj inget för mig.

För riktiga vänner
ser de osynliga tårarna.




Fri vers av Manal
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-01-13 02:09



Bookmark and Share


    Jukebox
Åh, detta var bland det bästa jag läst på länge!
2006-02-27

    Siera
STark text. Underbar, och känslosam..Gillar mycket:)
2006-01-19

  Dilsewat
underbart med dessa kursiverade upprepningar...! perfekt takt helt enkelt
2006-01-19

  losy
Så bra text!
Gillar den jättemycket!!!
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal